Affaldsindsamling i Kolding

Affaldsindsamling i Kolding

by
44 44 har set denne begivenhed.

Hver dag forurenes naturen med tusindvis af plaststykker, som aldrig forsvinder igen. Det udgør en større og større trussel for vores natur- og havmiljø, økosystemer, samt klimaet og menneskers sundhed. Og det bliver kun værre – det forventes at i 2040 vil plastikforurening være tredoblet, og 80% af den forurening vil udgøre engangsplastik

Derfor afholder vi affaldsindsamling i Bydelen omkring Munkevængets Skole. Deltagerne vil mødes ved det beboerhuset Den Grønne Gren kl. 10 og få udleveret handsker, affaldssække og andre nødvendige materialer til indsamlingen. Affaldsindsamlingen vil ske langs en af bydelens gåruter, så vi kommer hele bydelen rundt.
Efter affaldsindsamlingen vil der blive serveret kage og kaffe og hyggeligt samvær. Det vil også være en lejlighed til at diskutere yderligere skridt for at forbedre affaldshåndteringen i lokalområdet og fremme en mere miljøvenlig livsstil.

Vi håber at du har lyst til at være med til at tage ansvar for vores miljø og aktivt bidrage til et renere og mere bæredygtigt samfund.

Additional Details

- No

-

Er du/I en skole, virksomhed, forening eller privatperson? -

skjult2 -

skjult4 -

Registration email/URL -

Event registration closed.
 

Dato og tidspunkt

16-09-2023 kl. 10:00 til
16-09-2023 kl. 12:00
 

Registration End Date

15-09-2023
 

Begivenhedstype

 

Arrangørtype

Del