DELTAG I VERDENS STØRSTE AFFALDSINDSAMLING I ORDRUP

af
70 70 people viewed this event.

Kom og vær med til World Cleanup Day, som er en årlig begivenhed i hele verden, hvor mennesker samles og slår et slag for miljøet og vores fælles fremtid. Sidste gang samlede vi et kvart ton affald i Gentofte på kun 3 timer! Igen i år bruger vi tre timer på at fjerne affald fra Gentoftes gadebillede.

Vi har gjort os umage for at planlægge en hyggelig dag, hvor vi sørger for, at du får det nødvendige indsamlingsudstyr, som gør indsamlingen både nem og hygiejnisk. Vi tager også en skraldebil med, som man kan gå på opdagelse i, og så kan du møde vores skraldemænd fra City Container.

Har du lyst til at være med, så er alt du skal gøre at møde op lørdag den 17. september 2022 kl. 10-13 på ét af de syv mødesteder listet nedenfor. Inviter gerne venner, familie, naboen og ta’ kæledyret med og lad os vise, hvad vi kan, når vi er mange, der sammen gør en lille indsats.

Vi glæder os til at se dig på ét af mødestederne.

Mødesteder

  • Ordrup Park, Ordrupgade 100 (se skraldebil kl. 12-12.45)
  • Gentofte Torv, Gentoftegade 64
  • Café Caféen, Vangede Bygade 45
  • Dyssegård Bibliotek, Dyssegårdsvej 24 (se skraldebil kl. 10-10.45)
  • Skovshoved Havn ved nordlige bassin
  • Hellerup Lystbådehavn (se skraldebil kl. 11-11.45)
  • Tuborg Havnepark 15 ved Kongelige Danske Yachtklubs Klubhus

Arrangører
Gentofte Kommune, Grøn Guide Gentofte, Danmarks Naturfredningsforening Gentofte, Vangedes Venner, Vinterbaderne i Hellerup, Kongelig Dansk Yachtklub, Spejderne Ordrup Gruppe, Dyssegård Bibliotek, Skovshoved Havn, City Container

Additional Details

-

- Yes

Accepter vilkår og betingelser

 

Dato og tidspunkt

17-09-2022 kl. 10:00 til
17-09-2022 kl. 13:00
 

Type

Del