Os Om Havet, Scuba Gear, Skjoldungernes Land, One Open Sky Cph, Jenter på Eventyr

Os Om Havet Clean Up Roskilde

61 61 people viewed this event.

Slå et slag for naturen og bliv en del af et miljøbevidst fællesskab
Kom og vær’ med til at samle skrald i Roskilde d. 17. september. Se Facebook-begivenhed her.

Jenter På Eventyr er co-host på dette event – Glæd jer til at møde de gode mennesker bag!

Til vores clean-up event kan du møde fagfolk, frivillige og iværksættere – der alle er en del af Os Om Havet og som brænder for at sætte havmiljøet på dagsordenen.
Til clean-up eventen kan de nysgerrige børn og voksne, komme helt tæt på fisk, søstjerner, krabber og andet finurligt der kommer op med affaldet, når Os Om Havets biologer forklarer om dem i deres Bio Bod. Så tag hele familien under armen og kom ned til kajen, hvor I kan blive klogere på de spændende skabninger i vores havn.

Du kan også møde folkene fra Copenhagen Cartel, som kommer med deres hyggelige pop-up van, hvor du kan tjekke deres mere bæredygtige kollektioner ud.  https://www.facebook.com/copenhagencartelswim

DET PRAKTISKE:
Vi mødes ved Roskilde havneside. Her samler vi affald både under og over havoverfladen. Når vi nærmer os datoen for eventen deler vi et kort over havnen på siden – så du er sikker på hvor du skal hen.

SKAL DU DYKKE?
Skal du dykke eller fridykke under vores clean-up kræver det tilmelding lige her:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfvI7jPSdQP4n…/viewform
Bemærk, at du som dykker skal have erfaring med koldt vand og have dykket indenfor 12 måneder. Alle dyk udføres selvstændigt uden guide.
OBS! Tilmelding lukker, når max antal deltagere er nået og sidste dag for tilmelding er d. 15. september klokken 12:00.
Hvis du ikke selv har dykkerudstyr, kan du leje udstyr til en god pris hos vores samarbejdspartnere Scubagear og Kingfish. Kontakt i så fald dykkercentrene gennem følgende links:
Kingfish: https://www.kingfish.dk/os-om-havet…
Scubagear: https://scubagear.dk/…/mec…/os-om-havet-leje-af-udstyr/
Er du fridykker, er du selvfølgelig også meget velkommen!
Tilmelding som fridykker kræver erfaring eller certificering. Af sikkerhedsmæssige årsager vurderer vi hver enkelte tilmelding individuelt.
Arrangementet kræver ingen tilmelding, hvis du ikke skal dykke.

FOR LANDKRABBER:
Du kan også give en hånd med fra land. Os Om Havet stiller affadsgrabbers, handsker, indsamlingsnet og metalmagneter til rådighed til dem, der ønsker at fiske og samle affald fra kanten. Alle er velkomne – både børn og voksne.
One Open Sky kommer med deres SUP udstyr, som du kan låne i forbindelse med vores clean-up og Fritidskajakker stiller også deres kajakker frem, så du kan sejle rundt i havnen og samle skrald. Det er en rigtig stor hjælp for Os Om Havet og det er selvfølgelig helt gratis at låne

DAGENS PROGRAM
10:00-10:30: Fællesmorgenmad (gratis) og indtjekning af dykkere. Roskilde Oplevelseshavn begynder deres clean-up på land, hvor de sender folk ud til nærliggende områder. Dette slutter kl. 12:00.
10:30-11:30: Velkomst/fælles gennemgang af dagen.
Herefter dykkerbriefing for dykkerne.
Hop i dykkerudstyret, i en kajak eller lån en grabber
11:30-13:30: Vi samler affald. Nysgerrige børn og voksne kan også komme forbi vores Bio Bod hvor du kan se og røre havet dyr og lære lidt om deres biologi.
13:30-14:00: Vi vejer og sorterer dagens skraldefund. Til sidst samles vi alle, finder ud af hvor mange kilo afflad vi har samlet og udlodder præmier.
14:00-16:00: En bid sen frokost i solen – gratis for alle der deltager i cleanup og et glas vin fra The Hidden sea
Vi glæder os sådan til at se jer alle til en hyggelig dag for hele familien. Sammen kan vi give det danske havmiljø en hjælpende hånd.
Så kom og vær en del af fællesskabet, støt en god sag og mød nogle fantastiske mennesker!

Additional Details

-

- Yes

Accepter vilkår og betingelser

 

Dato og tidspunkt

17-09-2022 kl. 10:00 til
17-09-2022 kl. 16:00
 

Type

Del