World Clean Up Day 2023 – Hedensted

World Clean Up Day 2023 – Hedensted

by
36 36 har set denne begivenhed.

Kom og giv naturen en hånd, på World Clean Up Day, hvor mennesker over hele kloden går sammen for at rydde op på strande, i skove og i byer m.m.
Kom og giv naturen en hånd, på World Clean Up Day, hvor mennesker over hele kloden går sammen for at rydde op på strande, i skove og i byer m.m. 

Desværre har vi mennesker i alt for mange år forurenet planeten med affald, og det udgør et stort problem for naturen. Men vi kan rette op på det igen, ved at give en hånd på World Clean Up Day.
 
Dette lokale event i Hedensted, er arrangeret af Green Team Hedensted og sponsoreret af Autobude.
 

 
Kl. 9.00 mødes vi i Trykkeriparken ved Hedensted Station (Bytorvet 22, 8722 Hedensted). Her deles der poser og skraldetænger ud og vi deler os op i grupper og aftaler vores ruter. 
Kl. 11.30 mødes vi igen i Trykkeriparken for at veje alt affaldet, og slutter af med at nyde en lækker sandwich og sodavand sponsoreret af Autobude
kl.12.00 siger vi farvel og tak for indsatsen.
Hvis man har lyst til at fortsætte oprydningsarbejdet igen en anden dag på sine ture rundt i byen med hunden, barnevognen eller løbeklubben fx, så er man meget velkommen til at kontakte enten Tom Jakobsen eller Linda Stisen fra Green Team Hedensted, for at få udleveret en gratis skraldetang og sikkerhedsvest samt sække.
Skriv ved tilmelding, hvis der er nogle allergier eller andre hensyn i forhold til maden, som der skal tages hensyn til. 
 
Sidste tilmeldingsfrist for at få en gratis sandwich og sodavand er 14. september. 
Tilmelding via:
https://dnhedensted.nemtilmeld.dk/2/

Additional Details

- No

-

Er du/I en skole, virksomhed, forening eller privatperson? -

skjult2 -

skjult4 -

Registration email/URL -

Event registration closed.
 

Dato og tidspunkt

16-09-2023 kl. 09:00 til
16-09-2023 kl. 12:00
 

Registration End Date

14-09-2023
 

Begivenhedstype

 

Arrangørtype

Del