Vær med i world CLEANUP DAY

World Cleanup Day er verdens største civile begivenhed, hvor 191 lande går i aktion for at tackle den globale affaldskrise.

World Cleanup Day handler ikke kun om oprydning. Det er en stærk og unik bevægelse for alle, der deler drømmen om en affaldsfri verden. Vi ses til World Cleanup Day den 17. september 2022!

Lav en oprydning
Deltag i en oprydning

Deltager

Har du lyst til at deltage i oprydning til World Cleanup Day?

Tjek oprydningskortet og find en begivenhed tæt på dig. Hvis der ikke er nogen oprydningsarrangementer i nærheden, kan du overveje at arrangere en selv. Du kan finde instruktioner til, hvordan du gør her. Eller bare udstyr dig selv med et par handsker og sække og lav en individuel oprydning.

Find en oprydning

Arrangør

Planlægger du at afholde dit eget oprydningsarrangement? Så opfordrer vi dig til at registrere dit arrangement her, og evt. invitere frivillige til at deltage. Din oprydning bliver synlig på kortet over danske oprydninger, og du kan dele begivenhed på mail og sociale medier.

Vi guider dig med tips og vejledninger til, hvordan du afholder din oprydning.

Lav en oprydning

Er I en skole, virksomhed eller forening?

Alle kan deltage, uanset om det er gennem det private, arbejde, foreningsliv eller hobbyaktivitet. Overvejer du at tilmelde en oprydning sammen med f.eks. din skoleklasse eller arbejdsplads er det også muligt at rydde op i ugen op til World Cleanup Day (dvs. i ugen 12.-18. september). Det tæller også med som en World Cleanup Day oprydning og vil indgå i de samlede tal.

Du skal blot huske stadig at indberette antal personer, der deltog og hvor mange kilo I indsamlede. Det kan du gøre vha. det spørgeskema, som du modtager på mail på selve dagen.

Opret jeres oprydning i dag

Kom godt i gang

Få flere tips til din oprydning her

Kom godt i gang

Få flere tips til din oprydning her

en global bevægelse

World Cleanup Day samler millioner af frivillige, regeringer og organisationer i 191 lande for at tackle den globale affaldskrise og skabe en renere verden.

Facebook

Twitter

Instagram

Youtube

vil du vide mere?

Hvem står bag World Cleanup Day Danmark, og hvad er målet med en global oprydningsdag?

Lær mere om os